연합회 소개

우리의 미션

저희 연합회는 세대간 교류를 장려하는 문화와 사회를 만듦으로써 미국 수도권 지역에 (DC, VA, MD) 거주하는 한인의 삶의 질 향상을 위해 일하고 있습니다.

워싱톤지구 한인연합회는 한인사회들이 모여있는 DC, MD, VA 지역의 봉사자와 멤버들로 구축되어 있는 단체입니다.
비영리단체로써, 미주 수도권 지역에 거주하는 한인들의 목소리를 듣고, 한인들의 권리를 위해 일하며, 한인사회의 번영을 위해 힘쓰고 있습니다.

저희 단체의 목표는 :
  1. 한국의 문화, 전통과 역사를 홍보∙교육
  2. 한인2세들에게 한국에 대한 자긍심과 애국심 고취
  3. 다양한 프로그램들을 통해 한인사회에 봉사
  4. 단합과 교류를 위한 다양한 문화적 행사 개최
  5. KORUS 축제 개최

Our Mission

We serve to enhance the quality of life for Korean Americans in the Washington Metropolitan area (DC, MD, VA) by instilling a sense of intergenerational culture and community.

Korean American Association of the Washington Metropolitan Area (KAAW) is an organization comprised of volunteers and members of the Korean American community residing in the DC, VA, and MD metropolitan areas.
As a 501(c)(3) non-profit organization, we seek to advocate for the rights of Korean Americans and otherwise help to promote the well-being and prosperity of the Korean American community.

Our goals are to :
  1. Promote and educate about Korean culture, tradition, and history
  2. Instill pride and a sense of identity in 2nd generation and beyond Korean-Americans
  3. Serve the local Korean American community through educational and recreational opportunities
  4. Promote various cultural events for fellowship, unity and community outreach
  5. Host the annual KORUS festival
  6. Provide member benefits through the KAAW rewards card

최근글

새댓글

• 댓글이 없습니다.
알림 0